Végigjátszások és agymenések a maximumon

A Magyar Mennydörgő fészke

A Magyar Mennydörgő fészke

Turok (2008) - Végigjátszás avagy Végigdumálás :P - Első rész

2019. március 10. - HunHorntail0704

Legelső videószériám első epizódjában a 2008-as Turok játék végigjátszásába vágtam bele. Bár nem a legnépszerűbb videójátékok egyikéről van szó, számomra mindig is valami különlegeset jelentettek az olyan játékok, melyekben dinoszauruszokkal lehettem egy légtérben. Még ha ez esetben a szétlövésükről is van szó :'D

A játék sztoriját nagyjából annyiban össze lehetne foglalni, hogy egy háborús bűnösök elfogására kiküldött zsoldoscsapat "vendégkatonájaként" egy dzsungel-planétára zuhanunk az osztagunkat szállító űrhajóval, ahol aztán folyamatos élet-halál harcban a bolygón található katonákkal és a helyi élővilággal a kijutásra kell törekednünk, és közben nem mellesleg végrehajtani feladatunkat, és elkapni az ellenséges katonák vezérét, főszereplőnk, Turok, egykori parancsnokát, Kane-t.

Az posztba ágyazott videóban e játék végigjátszása első részének lehettek szem- és fültanúi, valamint a videóban található YouTube linkre kattintva elérhetitek a teljes lejátszási listát, alias a teljes végigjátszást, szerény személyem által kommentálva. :)

Jó szórakozást kíván a videóhoz, és ha tetszett a széria további epizódjaihoz a Magyar Mennydörgő!

Ha tetszett a végigjátszás, kérlek lájkoljátok (a YouTube-on) a videókat, valamint ha támogatni kívánjátok munkásságomat, kérlek iratkozzatok fel a csatornámra is! De csak ha tényleg tetszik nektek. Nagyon hálás lennék érte annyi szent :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianhorntail.blog.hu/api/trackback/id/tr3714681332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása